Tips, Tricks & Facts

 • Last van vet, droog of futloos haar?
  Het juiste advies + een geschikt haarproduct is wellicht de oplossing voor een haarprobleem, Voor vrijblijvende informatie helpen wij graag.
 • Zin in iets anders? Kan je nooit kiezen? Of weet je niet goed wat bij jou past?
  No worries! Wij zijn getraind trends te vertalen naar een kapsel wat perfect bij jou past!
 • Hoe schadelijk zijn chemische behandelingen nu eigenlijk voor mijn haar? En hoe onderhoud ik mijn kleur optimaal?
  Tegenwoordig is de technologie zo verbeterd dat alle chemische behandelingen veel milder zijn geworden voor het haar dan vroeger, dat neemt niet weg dat het chemisch behandelen van het haar geen kwaad kan, Verzorg je haar daarom goed met bijpassende haarproducten, op maat geadviseerd door onze professionals en laat het regelmatig knippen!

Tip: Behoud en onderhoud je kleur thuis met een kleurmasker of conditioner.

 • Wat is het verschil tussen drogistproducten en professionele kappersproducten?
  Er is niks mis met drogistproducten, Wel scoren deze producten vaak hoog in bezit van parabenen, sulfaten en siliconen wat helaas niks doet voor ons haar. Professionele kappers producten zijn vele mate geconcentreerder (veel zuiniger in gebruik) en laag in toegevoegde ingrediënten. Hoe puurder en natuurlijker het product, hoe positiever voor je haar!

Tip: Probeer het uit en ervaar het zelf!

(Geef een product wel ‘de kans’ door het minimaal een paar weken-maanden te gebruiken, vergelijk & oordeel zelf!)

 • Hoe vaak moet ik geknipt worden?
  Richtlijn: vanaf 3 tot 8 weken, Stel je zelf geregeld de volgende twee vragen: Kun je het haar niet meer dragen zoals je het wilt dragen? En zijn de punten van het haar zichtbaar beschadigd? Antwoord je op beide vragen met ja, dan is het tijd voor een bezoek aan de kapper.