FAVOURITES

L’ANZA

Sinds 1985 is L’ANZA het eerste prominente haarcosmeticamerk dat rekening houd met individuele behoeften van het haar en dit doorvoerde in een uitgebalanceerde productencollectie.

De collectie bestaat uit professionele producten die zijn ontwikkeld om het haar te verzorgen en therapeutische resultaten te bereiken wat wordt bereikt met revolutionaire formules en de nieuwste technologieën, Resultaat: Ongekende glans, zichtbaar en voelbaar sterker, gezonder en soepeler haar.

L’ANZA Is voornamelijk gericht op de óórzaak van de schade, niet alleen op de symptomen met als doel: Sterk en gezond haar.

Dankzij het Keratin healing system, drievoudige UV kleurbescherming, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoos, en het Flower Shield Complex, hersteld, verzegelt & beschermt L’ANZA elk haartype en biedt maximale glans en kleuren die langer houden!

Lees meer op lanza.nl

Davines

Italie 1983, De Bollati familie begon als onderzoekslaboratorium dat haarverzorgingsproducten produceerde voor het hogere segment voor bekende wereldwijde cosmetische bedrijven.

Na een decennium van verwerven van expertise, ontstond het eigen ontwikkelende merk Davines.

Davines is gericht op het vervaardigen van kwaliteitsproducten die zorgvuldig zijn  samengesteld  en onderscheidend in stijl en karakter.

De stijl weerspiegelt onze nieuwsgierigheid en het open staan voor de wereld – verschillende culturen, gebruiken en mensen die ons echt inspireren – en ons Italiaanse perspectief van geschiedenis en kunst, design en mode, cultuur en levensstijl omdat het ons erfgoed is en wie wij zijn.

We houden van dingen die eenvoud en harmonie uitstralen omdat hun schoonheid altijd modern is. En hoewel wij de trends volgen, stellen wij ons ten doel om concepten en producten te creëren die voorbestemd zijn om klassiekers te worden met hun tijdloze aantrekkingskracht.

Kwaliteit betekent voor ons het hebben van de vrijheid om de beste producten te creëren met aandacht en respect voor onze leefomgeving, met het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en het toepassen van de wetenschap op elk product om de tevredenheid van onze klanten te garanderen.

Bij Davines durven we te doen waar we in geloven en in plaats van ons aan te passen aan de massa, laten we onze intuïtie onze weg banen. Dit geeft ons vrijheid om concepten en producten te ontwikkelen die origineel en authentiek zijn en emotioneel verbonden met mensen. Ons werk is een doordachte balans van inhoud en stijl, natuur en wetenschap, mensen en karakter. Het is wat ons in staat stelt om wat wij levensverbeterende projecten noemen te creëren.

Lees meer op davines.nl

Great Lengths

Haarverlenging en volumevergroting wordt sinds verschillende jaren reeds toegepast.  Great Lengths is ontstaan in Londen, een wereldstad op het gebied van haarmode.

De kwaliteit van het wereldwijd gepatenteerde product, gecombineerd met de inspanningen van een professioneel marketing apparaat, hebben ervoor gezorgd dat Great Lengths wereldwijd de kwaliteitsnorm bepaald heeft en toonaangevend is in haarverlenging en volume vergroting. Maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek

Lees meer op greatlengths.nl

Bgorgeous

Bgorgeous is de nummer 1 hair weave specialist van de Benelux. Exclusief, 100% natuurlijk, kwalitatief en zeer duurzaam.

We dromen allemaal van langer en voller haar. De een wordt er mee geboren en de ander moet er net wat meer moeite voor doen. Maar geloof ons, je bent heus niet de enige! Wij helpen je dan ook graag aan een mooie volle bos met haar. Voor ieder type haar hebben wij de geschikte hair weaves. Zachte en glanzende extensions, geschikt voor elk type haar. Verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren, in twee kwaliteiten VIRGIN en REMY hair.

100% écht haar van de allerhoogste kwaliteit. Zacht, glanzend en vol van aanzet tot punt. Alles wat je nodig hebt om je extra mooi te voelen! De hair weaves worden ingezet met een speciale techniek, ontwikkeld door Alissa, waardoor je eigen haar niet beschadigd. 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Lees meer op bgorgeous.nl