Meet the team

Hallo allemaal,

Ik ben Evita van Rijn, 25 jaar en geboren en getogen in Schagen. Ik woon nu 3 jaar samen met mijn vriend Daan. We genieten enorm van ons leven hier in Noord-Holland.

Als kind hield ik er al van om creatief bezig te zijn. In 2011 begon ik mijn kappers loopbaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Een tijdje geleden vroeg iemand aan mij wat mijn hobby is. Toen ik daar even over nadacht, moest ik lachen. Mijn grootste hobby voer ik eigenlijk elke dag uit in de kapsalon.

Toen ik de opleiding startte, zei een kapster tegen mij: “Wanneer je de juiste basis wilt om een goede kapster te worden, moet je voor stage naar ‘De Kapper’ gaan”. Dat advies heb ik opgevolgd en ik ben er nooit meer weg gegaan. Ik wist al vrij jong dat ik dit beroep uit wilde gaan oefenen, maar ook dat ik de uitdaging als ondernemer aan wilde gaan. Om die reden was ik enorm gemotiveerd om extra hard aan die droom te werken.

Die droom is op 1 januari 2020 werkelijkheid geworden. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze kans van Leen heb gekregen. Het werd niet een eigen onderneming starten, maar er één overnemen. Een bedrijf waar zoveel geschiedenis, ervaring en liefde in zit.

Ik houd enorm van mode en haal veel inspiratie uit fashion tijdschriften. Mijn eigen haarstijl en dat wat ik in mijn werk laat zien, is niet té  “Out of the box”, maar wel een klein beetje. Iemand net eventjes uit zijn comfortzone trekken, is altijd leuk om te doen.

Graag stel ik mij aan jullie voor,
 
Ik ben Marieke, 36 jaar jong en opgegroeid op het mooie eiland Texel.
Na op diverse plaatsen in Noord-Holland gewoond te hebben, waaronder Schagen, woon ik sinds een paar jaar in het prachtige Schermerhorn met Jeroen en mijn zoontje Gijs van bijna 1.
 
In 2002 ben ik mijn kappers carrière gestart in Alkmaar, en sindsdien heeft het vak mij niet meer losgelaten! Ik oefen dit mooie vak al 18 jaar met veel plezier uit.
 
Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk, ik heb veel trainingen gevolgd en aan wedstrijden meegedaan. In 2009 heb ik de overstap naar De Kapper gemaakt. Eerst bij Leen en sinds januari bij Evita.
 
Mijn specialiteit is kleuren, dat doe ik heel graag en kan ik uren over praten.  Met veel plezier knip ik daar een mooie passende coupe bij. Ook ben ik extension specialist.
 
Mijn inspiratie haal ik uit de vak technische trainingen, de natuur, social media, pinterest, en uit het straatbeeld. 
Waar ik heel blij van wordt is jou van een kapsel voorzien wat helemaal bij jou past, en wat je zelf ook goed kunt stylen.
 
Ik hoop je snel te zien in de salon.
Ik wil me graag even aan jullie voorstellen. 
 
Ik ben Shirley, 20 jaar jong en kom uit Kolhorn en daar woon ik al mijn hele leven. 
Samen met mijn ouders en mijn jongere broer. 
 
Na mijn opleiding op het Clusius college Schagen ben ik naar het Horizon college in Heerhugowaard gegaan voor de kappersopleiding. Die heb ik in 2,5 jaar afgerond.
Tijdens mijn opleiding heb ik in een andere kapsalon in Schagen gewerkt en sinds 2 jaar werk ik nu bij de Kapper. Hier heb ik het erg naar mijn zin. Gezellige collega’s en leuke klanten. 
 
Het leuke van het kappersvak vind ik dat je altijd wat anders aan het doen bent.
Zo heeft elke klant zijn eigen wensen en het mooie hiervan is dat wij aan de wensen kunnen voldoen. Eigenlijk vind ik alles leuk om te doen dus niet één specifiek iets. 
 
Mijn inspiratie haal ik uit trainingen, filmpjes kijken en van social media. 
Ook vind ik het leuk om tips aan mensen te geven wat ze met hun haar kunnen doen. 
En daarvoor maak ik een passende coupe bij je. 
 
Tot gauw in onze mooie salon.
Ik ben Noah, 20 jaar oud en geboren in Barsingerhorn. Op dit moment woon ik in oudesluis.

In mijn vrije tijd sport ik graag, doe ik aan tennis, bootcamp, en mountainbiken
Ik heb mijn diploma afgerond op het Horizon College in Heerhugowaard. Vervolgens gaan werken en heel veel geleerd van Leen De Kapper.
Nu ben ik drie en een half jaar werkzaam als kapper.
Mijn specialiteit is mannen knippen en het scheren van hun baarden.

Graag zie ik je in de salon.
✂️ I’ll cut you. ✂️
Dag allemaal,

Ik stel mij even voor:
Leendert van Dorp, geboren op de Zuid-Hollandse eilanden en in 1963 verhuist naar Noord-Holland.

Vanaf mijn 8e jaar wist ik (hoe weet ik niet), dat ik het kappersvak in wilde. Op mijn 14e ben ik naar de dag opleiding in Amsterdam gegaan. Vandaar uit 10 jaar gewerkt en in 1977 zelfstandig begonnen.

Het vak vind ik nog steeds heel aantrekkelijk en heerlijk creatief. Daarbij hoop ik nog voor een goede aanvulling te zijn!